Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2 drugi dio

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.2.2020. 16:47:25
Početak: 14.02.2020. 20:00
Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2 drugi dio

Foto: Plakat

Predstava „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ – drugi dio, održat će se u petak, 14.02.2020., u 20,00 sati, u dvorani Narodnog Sveučilišta Sesvete„Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ – drugi dio, autora Stanka Holcera osmišljena je kao SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života.


 Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scenskomuzičkoj izvedbi koja gostuje u Hrvatskoj i susjednim državama. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci…….itd.


Američka serija ,,Seks i grad " osvojila je cijeli svijet, a sad i naša regija ima nešto autentično, urnebesnu komediju „Balkanski seks i grad“ po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. Glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.


Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima. I dok Zvjerka – voditelj pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.


U prvom dijelu smo vidjeli iako su različite da ipak imaju sličnosti. Slijedi urnebesni drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, u kojoj će publika imati prilike vidjeti jesu li se promijenile. Da li smjernost u oblačenju i hrabrost u iznošenju vlastitih života zaista mijenja ljude? Dođite i vidite u  urnebesnoj HIT komediji.


Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz “BALKANSKI SEKS I GRAD“ koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja.


Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.

U predstavi igraju:

Maja Matijević: Čupka

Danijela Bitić Grbović: Čarna

Danilo Petrović: voditelj-muška zvjerka


Darujemo  dva puta po dvije ulaznice za predstavu!


Prve dvije osobe koje u komentar ovdje ispod članka upišu svoje ime i prezime s naznakom:  Za ulaznice,   dobit će po dvije ulaznice  za predstavu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.12.2020. 17:34:43

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account