Muzej Prigorja poziva na promociju slikovnice "Sesvete u srcu"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.2.2019. 18:36:00
Početak: 01.03.2019. 19:00
Muzej Prigorja poziva na promociju slikovnice "Sesvete u srcu"

Foto: Pozivnica

 Muzej Prigorja poziva građane na promociju slikovnice „Sesvete u srcu“  ilustratora Stanka Bešlića ovog petka, 1. ožujka  u 19,00 sati u izložbenom prostoru muzeja.Ovu jedinstvenu slikovnicu na pažnju javnosti predat će ugledni sesvetski kroničar Ivan Klaić i akademski slikar Damir Brčić. 


Stanko Bešlić predstavit će se kao autor i tekstopisac slikovnice koja će moći poslužiti i kao mali priručnik učenicima, putnicima namjernicima, ali i mještanima koji zasigurno ne poznaju baš sve zgode i zanimljivosti Sesveta. Slikovnica sažima razne vidove društvenoga života kao što su: povijest, arheologija, vjera, sport, gospodarstvo, obrazovanje, društveni život i slično. Bešlića kao sumještanina, naša sredina malo poznaje i ova promocija je prigoda za potpunije upoznavanje autora i naše gradske četvrti Sesveta.


Stanko Bešlić izdao je mnoge strip serijale, albume poput Bez milosti, Smibko, Dobro budi dobar, Ljubav je san, Strip danas, Zelena planeta, Otkrijte špijuna, Misuri, Kristina, Susret, Šaljivi stripovi od jedne strane, Susretanja, Događanja, Fantazije itd.

Autor je i dviju mapa – jedne o međugorskim vidiocima, a druge o Križnom putu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.9.2019. 9:11:47

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account