Pozor, Gavran u Sesvetama!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.5.2019. 18:10:46
Početak: 23.05.2019. 18:30
Pozor, Gavran u Sesvetama!

Foto: Knjižnica Sesvete

Jedan od trenutno najpopularnijih hrvatskih književnika Miro Gavran gostuje ovog četvtka u čitaonici Knjižnice Sesvete.Peta tribina pod naslovom Životne priče bit će održana ovoga četvrtka 23. svibnja u čitaonici Knjižnice Sesvete. Gost tribine jedan je od trenutačno najpopularnijih hrvatskih književnika Miro Gavran. Tribinu naziva Životne priče vodit će mr. sc. Mario Raguž. koji će s gostom razgovarati  o književnosti danas., ali i o samom književniku.


Miro Gavran hrvatski je dramatičar, romanopisac, pripovjedač i pisac za mlade, član suradnik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Najizvođeniji je hrvatski dramski pisac čija su djela prevedena na 40 jezika a njegove knjige su imale više od 200 izdanja u zemlji i inozemstvu. Po njegovim dramama i komedijama nastalo je više od 330 kazališnih premijera širom svijeta.


Mario Raguž je urednik i novinar na Hrvatskoj radio televiziji, pisac za djecu i odrasle, voditelj i urednik emisije Pozitivno na HRT-u te autor više emisija i dokumentarnih filmova.


Početak tribine u četvrtak, 23. 5. u čitaonici Knjižnice Sesvete je u 18,30.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.5.2020. 11:32:24

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account