Zeleno ljeto u Knjižnici Dubec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.6.2019. 15:47:48
Zeleno ljeto u Knjižnici Dubec

Foto: Knjižnica Dubec

Knjižnica Dubec organizira likovne radionice za djecu i one koji se tako osjećaju, a koje će se preko ljeta održavati u sklopu projekta Zelena knjižnica za zeleni Zagreb. Radionice se održavaju srijedom i petkom u 12 h sve do 12. srpnja kada Knjižnicu zatvaramo na mjesec dana. 

Program:


"Zeleno ljeto" 19.06. i 21.06.2019. 

Pridružite se ovo ljeto Knjižnici Dubec na likovnim radionicama u sklopu projekta Zelena knjižnica za zeleni Zagreb. Prvi tjedan ćemo kolažem izrađivati domaće biljke i cvjetove. Također ćemo raditi herbarij i uzgajati biljke pa slobodno donesite svoje najdraže biljke i najlepše cvjetove! Uz zabavu i igru učit ćemo o ljekovitim biljkama te o velikoj koristi recikliranja.


"Zeleno ljeto" 26.06. i 28.06.2019.

Drugi tjedan "Zelenog ljeta" od praznih rola WC-papira i papirnatih ručnika izrađivat ćemo razne životinje i drveće te učiti o njihovoj važnosti i staništima. Također ćemo brinuti o našim posađenim biljkama.


"Zeleno ljeto" 03.07. i 05.07.2019.

Treći tjedan od balona ćemo metodom kaširanja napraviti naš Sunčev sustav. Učit ćemo o važnosti brige o našem planetu jer teško ćemo moći pobjeći na neki drugi, a kamoli ljepši.


"Zeleno ljeto" 10.07. i 12.07.2019.

Četvrti tjedan kreirat ćemo plakat o planetu Zemlji i nacrtati, zalijepiti, napisati i pokazati što smo sve naučili o važnosti biljaka, životinja, voda i recikliranja kako bi i oni manje sretni koji nisu došli mogli nešto naučiti.
Vezane vijesti
Ažurirano: 6.3.2021. 12:26:46

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account