APIOS Sesvete vozi s vama kroz sve situacije

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.9.2020. 8:20:22
APIOS Sesvete vozi s vama kroz sve situacije

Foto: Apios

Vi točite, APIOS LOYALTY program pamti! Jer na APIOS benzinskim servisima lojalnost je najvrjednija valuta. Uvjerite se sami na APIOSu Sesvete.  



Uvijek su pri ruci, pamte svaku vašu kupnju i nagrađuju vas raznim pogodnostima. Riječ je o Loyalty programu APIOS benzinskih servisa koji u 6. brzini šire mrežu poslovanja diljem Hrvatske. Dio te brzorastuće mreže je APIOS Sesvete koji je nedavno otvorio svoja vrata i ubrzo postao nezaobilazni punkt za ljubitelje vrhunskih premium A-Motion goriva, svježe ponude peciva i pića te raznih kartičnih pogodnosti. 


Upravo APIOS Loyalty kartice su jedan od aduta ovog benzinskog servisa jer privatnim i poslovnim kupcima omogućuju značajne uštede i fleksibilnost u načinu plaćanja.  Poslovnim kupcima APIOS nudi fleksibilnost i pogodnosti u plaćanju, kroz paket A-card kreditnih kartica uz odgodu plaćanja po dogovorenom limitu na osnovi sredstva osiguranja. A-card debitnim karticama kupcima je omogućena avansna uplata uz odobrenje popusta po litri, čiji postotak se dogovara ovisno o godišnjoj potrošnji. Za manje tvrtke, OPG-ove i obrte, APIOS je kreirao Bonus karticu putem koje se prilikom svakog točenja i plaćanja računa na APIOS benzinskim servisima ostvaruje popust na točenje goriva, dogovoren prema predviđenoj godišnjoj potrošnji. Za fizičke osobe su rezervirane Loyalty A-Card koje omogućuju razne pogodnosti APIOS-ovim kupcima, te Gift A-card u funkciji poklona za gorivo te drugih artikala i usluga na APIOS benzinskim servisima.

 Kako do APIOS Loyalty kartice? Procedura je jednostavna. Posjeti APIOS Sesvete ili klikni na stranicu Apios,   te zatraži jednu od APIOS kartica, prilagođenu upravo vašim potrebama, bez upisnine, članarine i naknade za izdavanje. Jer APIOS vozi s vama kroz sve situacije!




Promocija


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 10:43:37

Create Account