Otvorena nova Lidlova trgovina u Sesvetama, 103. u Hrvatskoj

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.8.2021. 16:37:39
Otvorena nova Lidlova trgovina u Sesvetama, 103. u Hrvatskoj

Foto: Promo

Lidl je u ponedjeljak otvorio novu prodavaonicu na sesvetskom području, od sad Lidl je i u Kobiljaku.
Trgovački lanac Lidl nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže u Hrvatskoj. U Sesvetama je u Kobiljaku, Kobiljačka cesta 54, otvorio novu, modernu prodavaonicu s kojom trenutno broji 103 trgovine u Hrvatskoj.


 U novom prodajnom centru, baš kao i u ostalima, Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.


Lidlovu trgovinu u Sesvetama svečano su otvorili voditeljica trgovine Željka Prežec i regionalni voditelj prodaje Marko Dugić. Nova Lidlova trgovina kupcima nudi ugodan i moderan prostor za kupovinu te, kao i uvijek, najsvježije proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete. Za sve posjetitelje i kupce, Lidl je povodom otvorenja pripremio podjelu svojih finih krafni, bombona, kave i balona, kao i posebne akcije i pogodnosti pri kupnji.


Druga je ovo Lidlova trgovina u Sesvetama, a napravljena je prema novom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih 120), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce. Radno vrijeme poslovnice na adresi Kobiljačka cesta 54 je od 7 do 21 h od ponedjeljka do petka, od 8 do 21 h subotom te od 8 do 18 h nedjeljom.


Jeste li se već cijepili protiv covida 19?

Da, prvi put
Da, drugi put
Cijepljen sam već više puta
Ja sam prirodno cijepljen/a
Nisam, ali ću uskoro
Ne želim se cijepiti
S društvom se svakim vikendom pošteno nacijepim
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account