Sesvetska Piramida, primjer dobrog korištenja europskih fondova

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.8.2020. 9:03:31
Sesvetska Piramida, primjer dobrog korištenja europskih fondova

Foto: Piramida

Promo članak


„Optimizacija poslovnih procesa poduzeća Piramida uvođenjem IKT opreme i rješenja“




Piramida d.o.o. je poduzeće koje se bavi proizvodnjom staklene farmaceutske ambalaže od cijevnog stakla. Kako bi odgovorilo na sve veće zahtjeve tržišta, potrebno je biti u korak s tehnološkim rješenjima koji omogućuju razvoj poslovanja poduzeća na način da ubrzavaju i unaprjeđuju poslovne procese.


Budući da poduzeće ima informatičku opremu koja je zastarjela i koja je usporavala svakodnevno poslovanje, odlučilo je prijaviti projekt na natječaj „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“ sufinanciranog od strane Europske unije s ciljem unapređenja poslovnih procesa radi jačanja tehnološke spremnosti i konkurentnosti poduzeća.


Dugoročni cilj poduzeća, a u kontekstu odluke za pokretanje projekta je povećanje prihoda, efikasnosti rada, produktivnosti i poboljšanje financijskih rezultata u cjelini.


Ukupna vrijednost investicije je 1.192.525,00 kuna, a dodijeljena bespovratna sredstva iznose 537.868,80 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.




Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Korisnika PIRAMIDA d.o.o.


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.10.2023. 12:04:21

Create Account