Najcool „wow&boom“ brunch

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 21.6.2019. 8:48:15
Najcool „wow&boom“ brunch

Foto: Tomislav Radić

 U zelenoj oazi  vrta u središtu Zagreba  u sklopu Akademije likovnih umjetnosti, održan je Najcool „wow&boom“ brunch u povodu predstavljanja Dukatovog b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA. Uz  glazbu i zdrave obroke ispijale su se obje verzije tog spoja voćnog soka i b.Aktiv LGG-a. Koktele na bazi b.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA pripremio je koktel majstor Josip Nekić, a nastupio je i Ivan Šarić, koji je uz voditeljski dio kao iznenađenje sa svojom plesnom partnericom Paulom Jeričević iz showa Ples sa zvijezdama otplesao sambu s posebno pripremljenom koreografijom.

B.Aktiv LGG MULTIVITAMIN DRINKA koji je spoj voćnog soka i b.Aktiva  dolazi u dva  voćna okusa: beri boom i voćni wow. Beri booms ima okuse jabuke, grožđa, kupine, jagode, nara, borovnice, crnog ribiza, brusnice i trešnje dok je voćni wow  kombinacija ananasa, banane, jabuke, marakuje, naranče, breskve, manga, grožđa, kruške i marelice.


Prirodnost i svježina jogurta uz voćno bogatstvo sedam vitamina - A, E, B1, B3, B5, B6 i B9, donose novu vrstu hranjivog i svježeg napitka za vruče ljetne dane.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.2.2021. 11:32:26

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account