Obiteljska tragedija u Kutini

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.10.2017. 10:01:21
Obiteljska tragedija u Kutini

Foto: HRT

Pokraj Kutine dogodila se tragedija, u osobnom automobilu pronađena su tri tijela - majke i dvoje malene djece. Okolnosti tragedije koja je šokirala cijeli kraj još se utvrđuju. 


Automobil je potpuno izgorio, svi se pitaju što je natjeralo 29-godišnju majku da se s dvoje male djece odluči na takav čin. Đuro Šelaj, svekar preminule i djed njezine petogodišnje djevojčice i sina staroga godinu i pol dana kazao je novinarima kako se njegova snaha jučer "jednostavno nije vratila s posla". Mještani su šokirani, tragedija je zaprepastila cijeli kraj. O mladoj majci imaju samo riječi hvale.


Navodno je dovedena do ruba kada se njezinu suprugu, poslije dvije operacije, vratio tumor na mozgu. Suprug je, nakon što je jučer prijavio nestanak djece i supruge, danas zadržan na policiji.


Mogu potvrditi da su izdana tri naloga za obdukciju te da je u tijeku poduzimanje daljnjih kaznenih radnji te nalaganje potrebnog vještačenja kako bi se utvrdile sve okolosti, izjavila je Sanja Jagušt, zamjenica županijskog državnog odvjetnika iz Siska.


Stradala majka je na radnome mjestu na stolu ostavila omotnicu u kojoj je bilo 300 eura i 400 kuna te iskaznica od knjižnice.


Vezane vijesti
Ažurirano: 3.11.2018. 17:00:08

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account