Podignuta optužnica protiv majke koja je ubila 3-godišnjeg sina

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.8.2017. 22:10:15
Podignuta optužnica protiv majke koja je ubila 3-godišnjeg sina

Foto: Glas Istre

Županijsko državno odvjetništvo u Puli je, nakon dovršene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Puli optužnicu protiv 32-godišnje Chiare Pašić  i podnijelo prijedlog za primjenu maloljetničke sankcije prema 14-godišnjakinji zbog ubojstva trogodišnjeg dječaka.


Njih se tereti da su 23. svibnja 2017. zajedno i dogovorno, u stanu na adresi Akvilejski prilaz u Puli, u nakani da ga usmrte, ugušile trogodišnjeg sina Chiare Pašić, a zatim mrtvo tijelo odnijele do obale mora bivše vojarne Vallelunga i tamo ga bacile u more. Sudu je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv obje okrivljenice zbog opasnosti od ponavljanja tog kaznenog djela koje je okvalificirano kao teško ubojstvo.


Državno odvjetništvo obustavilo je istragu protiv 29-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog kaznenog djela neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela, jer nakon provedene istrage nije bilo osnovane sumnje da bi on to kaznenog djelo počinio, a niti da bi počinio neko drugo kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti, objavio je pulski DORH ne navodeći imena ni inicijale optuženih osoba.
Vezane vijesti
Ažurirano: 7.7.2020. 13:30:51

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account