Podrška našem turizmu,na Jadran uz poklon bon od 500 kn

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.6.2020. 12:33:56
Podrška našem turizmu,na Jadran uz poklon bon od 500 kn

Foto: Adriagate

Adriagate nagrađuje goste iz Hrvatske s 500 kn popusta na privatni smještaj diljem Jadranske obale.


Situacija koja je zadnjih nekoliko mjeseci pogodila cijeli svijet pa tako i Hrvatsku ostavlja posljedice na živote svih građana Lijepe naše. U želji da učini dobro za cjelokupnu zajednicu, Adriagate nagrađuje goste iz Hrvatske s popustom na rezervaciju privatnog smještaja.

Kako bi potaknuo očuvanje i ponovni rast domaćeg turizma, Adriagate turistička agencija je odlučila svim građanima Republike Hrvatske omogućiti povoljniji odmor na Jadranu, odričući se dijela svoje agencijske naknade.

„Ovom akcijom želimo omogućiti građanima da iz naše bogate ponude pronađu povoljniji privatni smještaj za zasluženi odmor s najmilijima, istovremeno pružajući potporu hrvatskom turizmu i privatnim iznajmljivačima diljem Jadranske obale.“, napominje Mate Balić, direktor Adriagate-a i dodaje:

"Smatramo da u ovom trenutku svi skupa trebamo učiniti nešto jedni za druge, stoga smo se odlučili ovom akcijom dati doprinos razvoju domaćeg gospodarstva potičući ljude na putovanja unutar države. Stoga smo odlučili sve hrvatske građane nagraditi s voucherom u iznosu od 500 kn", zaaključuje Balić.

Popust se odnosi na privatni smještaj, a da bi ga iskoristili potrebno je promotivni kod: Ljeto2020 unijeti u rezervacijski proces na Adriagate web stranici.


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.9.2020. 8:53:56

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account