Policija potvrdila - u Dunavu pronađeno tijelo 29-godišnje majke nesretno stradalog dječaka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.9.2017. 14:04:22
Policija potvrdila - u Dunavu pronađeno tijelo 29-godišnje majke nesretno stradalog dječaka

Foto: Hina

Na Odjelu patologije vukovarske bolnice utvrđeno je da je sinoć pronađena mrtva žena u Dunavu kod Sotina, 29-godišnja majka iz Vukovara, koja je smrtno stradala 1. rujna, u pokušaju spašavanja 4-godišnjeg sina koji je pao u Dunav, izvijestila je u utorak vukovarsko-srijemska policija.


 Mrtvo tijelo 29-godišnje žene pronađeno je u Dunavu na izlazu iz Sotina, nedaleko Vukovara nakon višednevne potrage, i prevezeno je na Odjel patologije vukovarske Opće bolnice gdje je provedena obdukcija i identifikacija, priopćila je ranije danas Policijska uprava vukovarsko-srijemska.


  Do nesreće je došlo u petak, 1. rujna, kada je 4-godišnji dječak prilikom šetnje s majkom kraj Dunava kod vukovarske stare klaonice,  gdje nije uređena šetnica, pao niz strmu obalu u rijeku. Za njim je odmah skočila i majka pokušavajući dostići dječaka. Dunav je na dijelu gdje je dječak upao vrlo brz i majka ga nije uspjela dostići jer je i ona nestala ispod površine vode.


 Tijelo djeteta pronađeno je nizvodno nešto kasnije, a Hitna pomoć koja je stigla, pokušala ga je reanimirati, ali nažalost neuspješno.


  Za majkom je odmah pokrenuta potraga, a u višednevnu pretragu Dunava, uz policiju, bili su uključeni uključeni pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanje (HGSS), Klub podvodnih aktivnosti s njegovim roniocima te stanovnici Vukovara sa čamcima, koji poznaju Dunav.


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.10.2017. 12:40:53

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account