Šibenski maturant smrtno stradao u Pragu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.9.2017. 16:34:03
Šibenski maturant smrtno stradao u Pragu

Foto: Hina

Devetnaestogodišnji učenik šibenske Prometno-tehničke škole, A.M. smrtno je stradao u nedjelju ujutro u Pragu, gdje je s kolegama bio na maturalnom putovanju,  potvrdio je ravnatelj te škole Zdravko Peran.


 „Tragedija se dogodila u blizinu centra Praga, u jednom hotelu, jutros nešto prije doručka kada je naš učenik pao s nekoliko metara visine. Dugo su ga pokušavali reanimirati, ali nažalost oživljavanje nije uspjelo“, potvrdio je ravnatelj Peran kojeg su o nesreći obavijestili nastavnici Prometno-tehničke škole koji su pratitelji učenicima.


 Prema informacijama koje je dobio od nastavnika, riječ je o nesretnom slučaju, odnosno o padu s balkona, a što se točno dogodilo utvrdit će praška policija očevidom i istražnim radnjama koji su u tijeku.


 Agencija za odgoj i obrazovanje u kontaktu je s veleposlanstvom Republike Hrvatske u Pragu, koje pruža svu pomoć na terenu i čim dobijemo službene informacije izvijestit ćemo javnost o tome, dodao je ravnatelj Peran.


 Napominje kako je smrtno stradali 19-godišnji maturant Prometno-tehničke škole, smjera pomorski nautičar, bio "jako dobar učenik, pametan i miran".


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.10.2017. 12:40:53

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account