Vozač koji je kod Knina napuhao 3,16 promila alkohola osumnjičen i za napad na policajca

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.9.2017. 12:23:49
Vozač koji je kod Knina napuhao 3,16 promila alkohola osumnjičen i za napad na policajca

Foto: RTL

Vozač autobusa star 52 godine, kojeg je policija u nedjelju zaustavila kod Žagrovića u blizini Knina i utvrdila da je vozio s čak 3,16 promila alkohola, kazneno je prijavljen za obijesnu vožnju u cestovnom prometu, ali i napad na službenu osobu i prijetnju policijskom službeniku, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji. 


Kako je utvrđeno tijekom kriminalističkog istraživanja u kninskoj policijskoj postaji, 52-godišnjak je u nedjelju oko 12,10 sati, na državnoj cesti D-1 u mjestu Žagrović, iz obijesti teško kršio propise sigurnosti prometa vozeći autobus Volvo zagrebačkih registracija. Za volan je sjeo u stanju nesposobnosti za vožnju izazvanu trošenjem alkohola uz koncentraciju od 3,16 g/kg alkohola u organizmu, čime je izazvao opasnost za živote četvorice ljudi, priopćeno je iz policije.


Tijekom kriminalističkog istraživanja na te okolnosti,  osumnjičeni je ničim izazvan tjelesno napao policijskog službenika pri obavljanju službene dužnosti i tom prilikom mu ozbiljno prijetio u vezi s njegovim radom, doznaje se u policiji koja je kazneno prijavila 52-godišnjaka i do nastavka kaznenog postupka u Državnom odvjetništvu predala ga pritvorskom nadzorniku.


Pijani vozač zagrebačke prijevozničke tvrtke prometovao je na relaciji Zadar-Knin.


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.6.2018. 17:15:48

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account