Bend 4head na svoj je način zahvalio našim herojima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.5.2020. 13:01:35
Bend 4head na svoj je način zahvalio našim herojima

Foto: 4head

Novom obradom poznatog glazbenog hita „Holding Out For A Hero“ u izvedbi benda 4head izvedena "od doma" glazbenici su zahvalili našim herojima.4head, samoborsko - zagrebački rock bend, poznat po svojim netipičnim hard rock/ska obradama MTV i domaćih pop hitova, odlučio je napraviti spot «od doma» na vlastitu obradu poznate pjesme „Holding Out For A Hero“ Bonnie Tyler iz 1984. godine i posvetiti ju svima onima koji su se herojski borili i još se bore protiv epidemijske pošasti, te svima onima koji su pomagali i još pomažu u smanjenju posljedica potresa.


Članovi banda Dinka Radonić (vokal), Igor Ferderber (gitara), Marko Duspara (bubanj) i Tino Šturlić (bas), potaknuti potresom koji je šokirao Zagreb i atmosferom pandemije koronavirusa koja je zaustavila svijet, odlučili su se na ovaj način, kroz glazbu, izraziti zahvalnost i podršku svim ljudima koji su čitavo ovo vrijeme nesebično pomagali sačuvati naš grad i stanovnike izmučene potresom i pandemijom.

 

" Posvećeno svima vama koji nam nesebično pomažete i žrtvujete se u ovo suludo doba u kojem se nalazimo. Hvala svim autorima na ustupljenim fotografijama." – poručuju nam 4head-ovci.


Pogledajte spot, u njemu su korištene fotografije mnogih koji su pomagali, a uvrštena je i jedna fotografija naše redakcije snimljena u Đurđekovcu u trenutku kada je voditelj sesvetskog Crvenog križa Željko Turčić predavao na njenoj ogradi ljekove gospođi u samoizolaciji. 


Video: 4head

Vezane vijesti
Ažurirano: 8.3.2021. 13:46:07

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account