Burnač, Blagdan i Vidović - Krilanović održali novogodišnji koncert u Torontu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.1.2020. 17:16:58
Burnač, Blagdan i Vidović - Krilanović održali novogodišnji koncert u Torontu

Foto: Burnač PR

Naš susjed iz Dubrave Mladen Burnač zajedno s Majom Blagdan, ali i našom Aidom Vidović Krilanović na nezaboravnom koncertu u Torontu.U novogodišnjoj noći, zagrebački kantautor Mladen Burnać i jedna od naših ponajboljih pjevačica, Maja Blagdan, održali su ekskluzivni koncert u Torontu (Oakville), pred oko pola tisuće posjetitelja, koji su došli iz svih dijelova Canade. Sam koncert bio je rasprodan mjesecima ranije.


Mladen i Maja izveli su najpopularnije pjesme iz svojih karijera, te birani domaći repertoar uz klavirsku pratnju Mile Krilanovića (magistra glazbe) i mezzosopranistice Aide Vidović Krilanović koja je Sesvećanima poznata i kao voditeljica Centra za kulturu NS Sesvete.


Po povratku iz Canade, Mladen je najavio nastavak snimanja novog 10. albuma u karijeri. Kao njegovu najavu nekoliko tjedana ranije objavio je i vrlo uspješan novi singl i spot "Ako me ikada sretneš" (ima već više od 80 000 pregleda na You Tube). Povodom izlaska jubilarnog albuma u karijeri, krajem godine Mladen planira i slavljenički koncert u dvorani Lisinski.Planovi Maje Blagdan u 2020. godini još su obavijeni velom tajne. :) Aida Vidović Krilanović i nadalje će brinuti o sesvetskoj kulturi i ponekad ponegdje u nekoj ekskluzivnoj prigodi zapjevati. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 12.7.2020. 12:52:21

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account