Franka Batelić na svom Youtube kanalu objavila videospot za pjesmu Crazy

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.3.2018. 20:34:10
Franka Batelić na svom Youtube kanalu objavila videospot za pjesmu Crazy

Foto: screenshot Youtube

HTV je u utorak navečer u središnjem dnevniku ekskluzivno prikazao veći dio službenog videospot za pjesmu "Crazy" s kojom će nas Franka Batelić u svibnju predstavljati na Euroviziji u Portugalu.


Autor glazbe za pjesmu Crazy je Branimir Mihaljević, a autorica teksta i glazbenih dionica Franka. Videospot su režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, za koreografiju je bio zadužen Igor Barberić, za osmišljavanje izgleda Jasenka Tudor Bevanda, kostime je izradio Hippy Garden, za šminku je bila zadužena Kristina Hošnjak, za masku BrushBar, a za frizuru Salon Franić. Videospot je snimljen u Zorin domu u Karlovcu i zagrebačkome hotelu Double Tree by Hilton.


Službeni videospot za pjesmu Crazy kojom će Franka u svibnju predstavljati Hrvatsku radioteleviziju i Republiku Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije u Portugalu moći će se pogledati i u sutrašnjoj mozaičnoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska, a Franka će sutra gostovati i na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) te na HRT-ovim lokalnim radiopostajama: HRT – Radiju Dubrovnik, HRT – Radiju Knin, HRT – Radiju Osijek, HRT – Radiju Pula, HRT – Radiju Rijeka, HRT – Radiju Split, HRT – Radiju Sljeme i HRT – Radiju Zadar.


Ovogodišnje 63. natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 8. do 12. svibnja u glavnome gradu Portugala, Lisabonu. Poluzavršna će se natjecanja održati 8. i 10. svibnja, a završna je večer na rasporedu 12. svibnja. Ždrijebom je odlučeno da će se Republika Hrvatska natjecati u drugome dijelu prve poluzavršnice 8. svibnja u Altice Areni u Lisabonu.


Sve tri eurovizijske večeri moći će se pratiti uživo na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1), na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) te putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.


Podaci o svim pojedinostima, zanimljivostima i pripremama naše predstavnice za nastup na 63. natjecanju za pjesmu Eurovizije redovito se objavljuju na mrežnim stranicama Hrvatske radiotelevizije hrt.hr i podstranicama eurosong.hrt.hr te na HRT-ovim profilima na Facebooku, objavio je službeni HRT portal.Video: FrankaOfficial

Vezane vijesti
Ažurirano: 13.5.2018. 12:19:29

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account