HIT RUJNA: Franka s pjesmom "Prvi osjećaj" u finalu Cesarice

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.10.2020. 13:12:27
HIT RUJNA:    Franka s pjesmom "Prvi osjećaj" u finalu Cesarice

Foto:

Glasovanje za deveti po redu mjesečni hit je završilo i još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu. U konkurenciji za hit rujna bile su pjesme: "Carstvo sunca" u izvedbi Vatre, "Doza" grupe Colonia, "Fali meni ona" koju izvodi Jole te pjesme "Prvi osjećaj" u izvedbi Franke i "Sretan put" u izvedbi Mije Dimšić. 

Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma "Prvi osjećaj" koju izvodi Franka, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.


"Zaista vjerujem kako smo svi žedni ovakvih pjesama i sretna sam što vam mogu pokloniti pozitivu. Plešem čim ju čujem, gdje god se našla! Prvi osjećaj je pjesma puna pozitive i ritma, a kako sam ja osoba koja takve osjećaje voli dijeliti sa svojom publikom, veseli me da su je ljudi prihvatili i da je na njihovim playlistama. Iskreno, bila bih najsretnija da što prije krenu koncerti, pa da sa svojom publikom mogu zapjevati i zaplesati uz ovu pjesmu!" izjavila je Franka.


Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 9. studenog kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit listopada.


Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account