Kraljice plesa, uživajte na The real ABBA Tribute – Experience

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.3.2018. 21:01:58
Kraljice plesa, uživajte na The real ABBA Tribute – Experience

Foto: screenshot

U zagrebačkom Metropolis klubu 24. ožujka očekuje vas The real ABBA Tribute – Experience.  Prvi puta ćete u našoj metropoli moći uživati u autentičnom zvuku ABBA-e uz band koji će vas prebaciti u pop ABBA groznicu 70-tih i 80-tih godina.


Razlog popularnosti riječke Abbazie je i njihova posebna pažnja posvećena je autentičnosti zvuka i izvedbe vodećih i pratećih vokala, te njihovim aranžmanima razrađenim u detalje po kojima je ABBA toliko poznata.


"The REAL ABBA"- Abbazia iz Rijeke čine istaknuti glazbenici koji s pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBA-e.  Zahtjevne vokalne dionice spojile su majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina poznata kao glavni vokal nekad popularne riječke grupe 777, a hvaljena Eni finalistica HRT-ova showa Voice, koja se nedavno predstavila i na Zagrebačkom festivalu. Muški dio banda čine Branko Fućak - pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za „Eurosong“.Ova hvalevrijedna postava rastura po Eurpoi, nastupala je i na na Zimskim olimpijski  igrama – Sestriere 2006., a možda ste ih čuli i na mnogim koncertima na obali. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.10.2020. 18:32:39

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account