Kraljice plesa, uživajte na The real ABBA Tribute – Experience

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.3.2018. 21:01:58
Kraljice plesa, uživajte na The real ABBA Tribute – Experience

Foto: screenshot

U zagrebačkom Metropolis klubu 24. ožujka očekuje vas The real ABBA Tribute – Experience.  Prvi puta ćete u našoj metropoli moći uživati u autentičnom zvuku ABBA-e uz band koji će vas prebaciti u pop ABBA groznicu 70-tih i 80-tih godina.


Razlog popularnosti riječke Abbazie je i njihova posebna pažnja posvećena je autentičnosti zvuka i izvedbe vodećih i pratećih vokala, te njihovim aranžmanima razrađenim u detalje po kojima je ABBA toliko poznata.


"The REAL ABBA"- Abbazia iz Rijeke čine istaknuti glazbenici koji s pravom nose epitet i priznanje autentične izvedbe popularne ABBA-e.  Zahtjevne vokalne dionice spojile su majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina poznata kao glavni vokal nekad popularne riječke grupe 777, a hvaljena Eni finalistica HRT-ova showa Voice, koja se nedavno predstavila i na Zagrebačkom festivalu. Muški dio banda čine Branko Fućak - pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za „Eurosong“.Ova hvalevrijedna postava rastura po Eurpoi, nastupala je i na na Zimskim olimpijski  igrama – Sestriere 2006., a možda ste ih čuli i na mnogim koncertima na obali. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.5.2020. 12:53:50

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account