Michael Bublé će u Zagrebu predstaviti album posvećen bolesnom sinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.1.2019. 22:00:02
Michael Bublé će u Zagrebu predstaviti album posvećen bolesnom sinu

Foto: Instagram

Dobitnik četiri Grammyja, koji je prodao više od 75 milijuna albuma, ove godine započinje svjetsku turneju u sklopu koje će 16. rujna nastupiti u Zagrebu.Michael Bublé u Hrvatsku dolazi prvi put, a na nadolazećoj turneji predstavit će posljednji, deseti album ("Love"). Album je nazvao jednostavno (Ljubav) jer, kako ističe Bublé, to je ono što nas pokreće.


- Nisam siguran u puno stvari no siguran sam da moram pjevati upravo ovaj žanr i ove pjesme koje izvodim. Isprva sam oklijevao oko naziva albuma s emotikonom srca jer ni sam ga ne znam naći na tipkovnici no uvjeren sam da smo napravili dobru stvar - govori kanadski pjevač.


Album je ujedno i posveta ljubavi koja mu je posljednje tri godine bila glavni pokretač u suočavanju s teškom bolešću najstarijeg sina, petogodišnjeg Noaha, kojemu je dijagnosticiran rak jetre.


- Čim smo saznali dijagnozu otkazao sam sve poslove jer su prognoze bile jako loše. No odlučili smo ići dan po dan. Nas 20 živjelo je u kući 18 mjeseci koliko je trajala Noahova terapija. Naravno da me ta cijela situacija jako pogodila jer to je nešto najgore što možete doživjeti ali sretan sam jer je rak u remisiji. Noah inače obožava superjunake poput Spidermana no ja mu stalno govorim da je on moj pravi junak - iskren je Michael.


Skromna glazbena zvijezda otpočetka ništa nije tajila svojim obožavateljima, a oni su mu uz obitelj i prijatelje bili velika potpora stoga se u javnosti često upravo njima zahvaljuje što su bili uz njega u tim najgorim trenucima.


Iako se pisalo kako će Bublé napustiti glazbenu scenu zbog teške obiteljske situacije, pjevač je objavio novi album i kreće na svjetsku turneju u sklopu koje će 16. rujna. 2019. godine nastupiti u zagrebačkoj Areni.


Vezane vijesti
Ažurirano: 24.4.2019. 22:41:29

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account