Ministar Cappelli slavio na Ultri: "Po ovome je Hrvatska najprepoznatljivija"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.7.2018. 13:10:20
Ministar Cappelli slavio na Ultri: "Po ovome je Hrvatska najprepoznatljivija"

Foto: HRT

Ministar turizma Gari Cappelli u Splitu je u noći sa subote na nedjelju na Ultra Europa festivalu novinarima izjavio da taj festival, baš kao i nogometna pobjeda Hrvatske nad Rusijom, za turizam znači puno, te da je Hrvatska upravo po festivalima i sportu najprepoznatljivija zemlja u Europi i svijetu ove godine.Čestitajući organizatorima šestog po redu Ultra Europe na sjajnoj pripremi festivala, ministar Cappelli je iznio podatak da su već prvog dana Ultre, u petak, oboreni rekordi broja posjetitelja.


"Ultra Europe je sjajan festival na koji dolazi publika iz cijelog svijeta, iz 150 zemalja, i presretan sam i s njegovom organizacijom, kao i s večerašnjom pobjedom hrvatske nogometne reprezentacije, koju su bodrili i svi na Ultri. 


"Vidjet ćemo večeras što znači Hrvatska u svijetu", ocijenio je ministar, dodajući da je na Ultru došao prvi put, sa sinom.


Na pitanje novinara što misli hoće li Hrvatska do finala SP u nogometu, odgovorio je da je prije dva mjeseca privatno kupio kartu za finale.


Organizator Ultra Europe festivala Joe Bašić potvrdio je da su sinoć oborili rekord po broju posjetitelja, te da vjeruje kako će Hrvatska osvojiti finale u nogometu, kao i da večeras ljudi iz cijeloga svijeta na stadionu Poljud, gdje se održava festival Ultra, slave hrvatsku pobjedu.


Prvi put je na Ultri u subotu navečer bio i župan Splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, koji je naglasio da je Split sada središte mladih iz cijelog svijeta, a da je Hrvatska u nogometu cijelom svijetu pokazala što može i dokle će dogurati.


Izvor: HRT


Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account