NAJVEĆI HITOVI LETEĆEG ODREDA U OVOTJEDNOM IZDANJU #OGRADADOGRADA

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.7.2020. 19:41:47
NAJVEĆI HITOVI LETEĆEG ODREDA U OVOTJEDNOM IZDANJU #OGRADADOGRADA

Foto: Screenshot

Projekt #OdGradaDoGrada započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri, a nastavak je projekta  projekta #OdSobeDoSobe.


Leteći Odred postoji još od 1991. godine i u tih 30 godina stvorio je hitova i hitova. Denis Dumančić skupio je sve najbolje od Letećeg i napravio za nas i vas pravi mali koncert na otvorenom. Od Sanjao sam moju Ružicu, preko Od Prevlake do Dunava, pa do Kao ja ne kužim. Ambijent zagrebačkog parka Bundek bio je idealan za svirku u sklopu projekta #OdGradaDoGrada koji je započet (pod nazivom #OdSobeDoSobe) još u vrijeme karantene. 


Situacija u hrvatskoj glazbi trenutno nije nimalo sjajna, a hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jedne od pogođenijih pandemijom COVID-19. U nemogućnosti da sviraju pred publikom i među publikom, odazvali su se Unisonovoj akciji #OdSobeDoSobe i svirali svoje najveće hitove iz svojih soba, dnevnih boravaka, sa svojih terasa itd. Sada, kada kretanje ipak nije ograničeno, preselili smo cijelu ideju u #OdGradaDoGrada i na otvoreno uz nadu da će vrlo brzo „novo normalno“ otići u povijest i da će se vratiti svima nam najdraži oblik slušanja glazbe – koncert, veliki broj ljudi, gužva i dobra atmosfera. Bez maski, naravno.


Video:

Vezane vijesti
Ažurirano: 2.12.2020. 21:43:41

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account