Nakon ljubavnog brodoloma Giuliano poručio, 'Pjeva mi se ali nemam s kim'!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.7.2020. 17:40:23
Nakon ljubavnog brodoloma Giuliano poručio, 'Pjeva mi se ali nemam s kim'!

Foto: Danijel Galić

Znate li onaj čudan osjećaj, kada zbog žene, koja nije sa vama, ne možete više ništa, pa čak ni zapjevati? Upravo to, dogodilo se Giulianu. Srećom, riječ je samo o temi nove pjesme.Omiljeni splitski glazbenik, jedan od onih, koji su u posljednje vrijeme, zajedno sa svojom ekipom radio na novim pjesmama, a kao rezultat svega toga dolazi nam 'Pjeva mi se ali nemam s kim'.


Sa spomenutom skladbom, nastupiti će u svome rodnom gradu, na ovogodišnjem jubilarnom 60. Splitskom festivalu.


Provjereni suradnici i ovoga su puta dali pečat na novu pjesmu, pa tako Branimir Mihaljević potpisuje glazbu, aranžman i produkciju, dok je tekst djelo Nenada Ninčevića.


Sudeći po svemu navedenome, jedno je sigurno, spomenuti trojac vođen neprolaznom ljubavnom tematikom, ponovno je pogodio kombinaciju, za novi glazbeni uspjeh, koji će sigurni smo obilježiti mjesece pred nama.


„Pjeva mi se ali nemam s kim“, pjesma je pravog mediteranskog, dalmatinskog ugođaja. Jedva čekam i veselim se da zaživi kako među publikom, tako i u radijskom eteru. Mislim da je idealna za Splitski festival i vidimo se na Prokurativima 11. i 12. srpnja.', poručio je Giuliano.


Nakon hitova, koji su vladali vrhovima top lista, '7 dana tjedno', '100 posto lud', te posljednjeg 'Krila galeba', 'Pjeva mi se ali nemam s kim', dolazi u najbolje moguće vrijeme.


Video: Giuliano

Vezane vijesti
Ažurirano: 9.4.2021. 16:25:47

Jeste li se već cijepili protiv covida 19?

Da, prvi put
Da, drugi put
Cijepljen sam već više puta
Ja sam prirodno cijepljen/a
Nisam, ali ću uskoro
Ne želim se cijepiti
S društvom se svakim vikendom pošteno nacijepim
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account