Neka ovo bude „Između nas“, zamolio nas je Mateo Pilat! (video spot)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.2.2018. 11:45:29
Neka ovo bude „Između nas“, zamolio nas je Mateo Pilat! (video spot)

Foto: Hamar media

Mateo Pilat, mladi i talentirani istarski glazbenik svoje pjevačke sposobnosti pokazao je još u prvoj sezoni glazbenog showa „The Voice“ gdje je u timu Jacquesa Houdeka pokazao svu svoju raskoš i muzikalnost. Nakon nekoliko odličnih singlova, predstavlja nam novi spot i singl za pjesmu „Između nas“. Autorica glazbe je Ines Prajo, tekst potpisuje Arijana Kunštek, aranžman, spot je nastao pod producentskom palicom Kristine Barišić. Sve je snimao Damir Jevtić, a za šminku je zaslužna Romana Poropat.

Nakon bajkovite obrade pjesme „Ma kog me Boga za tebe pitaju“ shvatili su da je taj zvuk ono što žele postići u idućim pjesmama, a novi singl „Između nas“ je upravo ostvario tu zamisao. 

Svoje oduševljenje Mateo nije skrivao, a evo kako je i komentirao novi singl: „Čini mi se da sam takvu pjesmu sanjao i silno priželjkivao. Kao i uvijek, govori o ljubavi, ali nekako višesložno, nije to samo priča o dvoje ljudi i relaciji među njima- svakodnevno se u svojim relacijama s ljudima preispitujemo, čudimo, razočaravamo ili ne... Sam naslov govori da tu i nije baš riječ o odustajanju niti žalopojki, sve ostaje između nas, ne moramo naširoko govoriti niti povlačiti radikalne poteze, ali, eto, neke stvari su takve kakve jesu i u određenom trenutku su prepoznate. Cijela pjesma, od glazbe, teksta, aranžmana i produkcije, ima tu neku nostalgičnu, vrlo intimnu atmosferu i mislim da bih u budućnosti želio pjevati takve stvari , bliske su mom temperamentu i emocijama. Vjerujem da će pjesma zaživjeti i da će se mnogi prepoznati u njoj, pa s koje god strane te priče bili.“
Video: aquariusrecordshr

Vezane vijesti
Ažurirano: 22.8.2018. 10:04:13

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account