#ODGRADADOGRADA S VATROM

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.9.2020. 19:52:55
#ODGRADADOGRADA S VATROM

Foto: Unison

Vatra ovih dana radi punom parom!  Prije nekoliko dana objavili su svoju novu pjesmu Carstvo sunca, a pripremaju se i za koncert na terasi kluba Boogaloo, boutique acoustic 25. rujna. Ivana Dečaka ulovili smo na Krku gdje pobjegne na dan, dva s obitelji, kako bi predahnuo od obveza. Na Krku nam je snimio tri Vatrine pjesme za projekt #OdGradaDoGrada – Sva naša ljeta, Tango i novu pjesmu Carstvo sunca.


Do sada je kroz projekt, prvotno nazvan #OdSobeDoSobe, prošlo 50tak izvođača tijekom pandemije korona virusa. Čim su ukinute zabrane kretanja i okupljanja, cijelu kampanju preselili smo na otvoreno i preimenovali u – #OdGradaDoGrada. Iako je kretanje omogućeno, situacija u hrvatskoj glazbi i dalje nije onakva na kakvu smo navikli, a hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jedne od pogođenijih pandemijom COVID-19. Nadamo se da će vrlo brzo „novo normalno“ otići u povijest i da će se vratiti svima nam najdraži oblik slušanja glazbe – koncerti s neograničenim brojem ljudi, gužva i dobra atmosfera. 


Projekt #OdGradaDoGrada započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Vatru, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. 


Video:

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account