#ODGRADADOGRADA S VATROM

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.9.2020. 19:52:55
#ODGRADADOGRADA S VATROM

Foto: Unison

Vatra ovih dana radi punom parom!  Prije nekoliko dana objavili su svoju novu pjesmu Carstvo sunca, a pripremaju se i za koncert na terasi kluba Boogaloo, boutique acoustic 25. rujna.



 Ivana Dečaka ulovili smo na Krku gdje pobjegne na dan, dva s obitelji, kako bi predahnuo od obveza. Na Krku nam je snimio tri Vatrine pjesme za projekt #OdGradaDoGrada – Sva naša ljeta, Tango i novu pjesmu Carstvo sunca.


Do sada je kroz projekt, prvotno nazvan #OdSobeDoSobe, prošlo 50tak izvođača tijekom pandemije korona virusa. Čim su ukinute zabrane kretanja i okupljanja, cijelu kampanju preselili smo na otvoreno i preimenovali u – #OdGradaDoGrada. Iako je kretanje omogućeno, situacija u hrvatskoj glazbi i dalje nije onakva na kakvu smo navikli, a hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jedne od pogođenijih pandemijom COVID-19. Nadamo se da će vrlo brzo „novo normalno“ otići u povijest i da će se vratiti svima nam najdraži oblik slušanja glazbe – koncerti s neograničenim brojem ljudi, gužva i dobra atmosfera. 


Projekt #OdGradaDoGrada započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Vatru, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. 


Video:

Create Account