Prvi regionalni casting Elite Model Look Croatia 2017.

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 24.3.2017. 10:42:52
Prvi regionalni casting Elite Model Look Croatia 2017.

Foto: Relatum media Ltd

Najprestižnije modno natjecanje “Elite Model Look“ ima tradiciju održavanja dugu 34 godine, koja je iznjedrila tisuće novih lica koji su bili uporni i slijedili svoj san. Isti san koji su sanjale i najpoznatiji svjetski top modeli, Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren i Constance Jablonski.

 

Još nekoliko dana dijeli nas od početka regionalnih castinga “Elite Model Look Croatia 2017 by Maybelline New York” tijekom kojih će hrvatski Elite-ov tim posjetiti Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar i Slavonski Brod. 

U nadolazećem vikendu okušajte svoju sreću u modeling vodama i ne propustite priliku jer se 25. ožujka (subota) u City Centru one Zagreb West te 26. ožujka (nedjelja) u ZTC u Rijeci, s početkom u 16.00h održavaju prvi regionalni castinzi Elite Model Look Croatia 2017.

 

Uz Marka Lovrića, direktora Relatum Model Managementa, koji je doveo ovo svjetski poznato natjecanje u Hrvatsku, stručni žiri činiti će i Kristina Šalinović, jedna od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu te poznati modni fotografi Mare Milin, Jelena Balić, Šime Eškinja. Kristina je tijekom svoje karijere krasila naslovnice najpoznatijih svjetskih magazina te nosila revije za neka od najvećih imena u svijetu mode, a djevojkama koje uđu u finale prenijeti će svoja iskustva.

Hrvatska turneja predstavit će 40-ak ženskih i 30-ak muških natjecatelja koji će sudjelovati na nacionalnom castingu najavljenom za 13.svibanj 2017. u Zagrebu. Natjecatelji po izboru žirija Elite Model Look-a, njih 8 ženskih i 6 muških, bit će potom pozvani da sudjeluju u finalnom natjecanju. Svi oni stremit će prema istom cilju, odlasku na svjetsko finale Elite Model Look natjecanja te osiguranju dvogodišnjeg ugovora s agencijom Elite. 

Prošlogodišnji pobjednici, Ana Nikšić i Neven Stanišić, već su prošli taj put te su proveli 8 nezaboravnih dana na svjetskom finalu Elite Model Look-a u Lisabonu, te su potpisali ugovor i s Elite-om, jednom od vodećih modnih agencija.

 

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, prijavljeni moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te za djevojke minimalna visina 172cm, a za dečke minimalna visina 183cm.

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje.

Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica.

Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

 

Sve novosti pratite na  www.elitemodellook.hr

Facebook stranici  https://www.facebook.com/EliteModelLookCroatia/

te Instagram profilu https://www.instagram.com/eml_croatia/


Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account