TOMISLAV GOLUBAN I IVICA KOSTELIĆ - #ODSOBEDOSOBE (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.4.2020. 15:57:10
TOMISLAV GOLUBAN I IVICA KOSTELIĆ - #ODSOBEDOSOBE (video)

Foto: Screenshot Youtube

Danas #Odsobedosobe sviraju nam Tomislav Goluban i Ivica Kostelić! 



Pjesmu Brzi vlak doradili su malo za ovu priliku, tako da naš najbolji skijaš odmah na početku pjesme u svom stilu jasno poziva sve da ostanu u svojim kućama, stihom – ostani doma, ne budi manijak. „Adaptirali smo našu pjesmu Brzi vlak kako bismo je uklopili u sadašnji trenutak. Ostanite doma i poslušajte!“, komentirao je Ivica Kostelić izmjene u tekstu.


Projekt #Odsobedosobe nastao na inicijativu Unisona – hrvatskog glazbenog saveza i Večernjeg Lista, u sklopu je već pokrenute inicijative #Ostajemdoma. S obzirom na to da trenutna epidemiološka situacija zahtjeva da zaista svi ostanemo u svojim domovima, hrvatski glazbenici, autori i izvođači svaki tjedan se pridružuju u sve većem broju projektu #Odsobedosobe kako bi održali pozitivnu atmosferu te olakšali i nama i sebi ostanak u kućama. 


Do sada su u projektu Unisona – hrvatskog glazbenog saveza i Večernjeg lista #Odsobedosobe pjevali Mia Dimšić, Boris Hrepić Hrepa Pravila Igre, Sara Renar, Luka Nižetić i Goran Karan. A svoja tri klasika odsvirao nam je Tonči Huljić. 


Video: PopRock.hr

Vezane vijesti
Ažurirano: 11.7.2023. 12:07:07

Create Account