Ambienta otvorena na Zagrebačkom velesajmu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.10.2020. 17:27:20
Ambienta otvorena na Zagrebačkom velesajmu

Foto: Grad Zagreb

Na Zagrebačkome velesajmu danas je svečano otvorena 47. Ambienta - međunarodni salon namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije te Međunarodni sajam alatnih strojeva i antikorozivne zaštite Biam&Zavarivanje.



Sajmove je otvorio gradonačelnik Milan Bandić naglasivši kako su grad Zagreb i Zagrebački velesajam na domaćem i međunarodnom tržištu prepoznati kao nezaobilazno mjesto susreta svih onih koji žele ostvariti poslovni uspjeh. Također je dodao kako Zagreb bilježi kontinuirani rast poduzetnika i obrtnika unatoč pandemiji koronavirusa te pokušava napraviti balans između zdravlja građana i poticanja gospodarskih aktivnosti.

 

Sajmovi traju do 18. listopada, a cilj im je predstaviti nove ideje iz svijeta dizajna, arhitekture, građenja, stanovanja, te alatnih strojeva za obradu raznih materijala i zavarivanje. Na ovogodišnjem sajmu u sklopu Ambiente održat će se i drugi po redu ART FAIR, umjetnički sajam u kojem će svoja djela predstaviti slikari, kipari i fotografi. Osmišljen je i svakodnevni umjetnički program Ex Tempore Zona i posjetitelji će moći sudjelovati u predaukcijskoj izložbi umjetnina.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.11.2023. 15:20:42

Create Account