Bandić jutros otvorio školu Ivanja Reka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.9.2019. 13:41:26
Bandić jutros otvorio školu Ivanja Reka

Foto: Grad Zagreb

Novi objekt ima 15 učionica s pratećim kabinetima, upravni i gospodarski trakt, trodjelnu sportsku dvoranu, knjižnicu, blagovaonicu, učenički klub, te vanjska sportska igrališta. Cijena izgradnje iznosila je gotovo 100 milijuna kuna."Školu će na početku pohađati 270 učenika s područja Ivanja Reke i Resnika. Nastava će se odvijati u jednoj smjeni sa 16 razrednih odjela i dvije skupine produženog boravka", istaknula je ravnateljica Renata Buljan naglasivši da u planu imaju 26 različitih izvannastavnih aktivnosti.


"Danas smo otvorili ovo prelijepo zdanje, novu Osnovnu školu Ivanja Reka, 110. osnovnu školu u Gradu Zagrebu. S obzirom da je do danas iz Ivanje Reke svakodnevno u Osnovnu školu Frana Krste Frankopana i Osnovnu školu Žitnjak putovalo više od 200 učenika za koje je Grad Zagreb osiguravao prijevoz, iznimno sam ponosan na to da ćemo današnjim otvaranjem nove osnovne škole ovdje u naselju Ivanja Reka učenicima olakšati školovanje u mjestu u kojem žive", rekao je na otvorenju gradonačelnik Milan Bandić.


Velikoj svečanosti u Ivanjoj Reki nazočio je i predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet koji je zajedno s gradonačelnikom držao vrpcu koju je presjekla mala prvašice nove škole.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2021. 16:04:46

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account