Bandić otvorio radove na kružnom toku u Zapruđu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.8.2018. 10:23:24
Bandić otvorio radove na kružnom toku u Zapruđu

Foto: ilustracija

Za promet je od jutros zatvoren kružni tok u Zapruđu i dio sjevernog kolnika Avenije Dubrovnik zbog njihove sanacije. Radovi od Sarajevske ceste, odnosno rotora pa do ulice Savezne Republike Njemačke, u dužini od gotovo kilometar i pol u tri faze, trebali bi biti gotovi do sljedeće subote.


Danas započinjemo s rotorom i dionicom do SR Njemačke. Radovi će trajati do 20.-og kada ćemo otvoriti ovaj rotor za promet, a 24.-og otvaramo dionicu do SR Njemačke. U nastavku od 24.-og do 28.-og izveli bi radove na toj dionici sjevernog kolnika do Većeslava Holjevca. Planiramo klasičnu sanaciju u dva sloja, nosivi i habajući sa frezanjem i obnovom horizontalne i vertikalne signalizacije, najavio je direktor Zagrebačkih cesta, Ante Todorić.


Kružni tok u Zapruđu u promet će bit pušten u ponedjeljak, a vrijednost svih radova iznosi gotovo 5 milijuna kuna. I dok je cijeli grad raskopan, gradonačelnik Milan Bandić, apelira na strpljenje. Ovo je najveći zahvat u ljeti što će biti u naredna dva tjedna. Paralelno s tim je ukinuta i tramvajska pruga za rotor Remetinec pa sve građane molimo za strpjenje.


Spomenuti radovi sve do sljedeće subote uvjetuju izmjenu trasa i na autobusnim linijama 222 (Remetinec - Žitnjak), 295 (Zapruđe - Jakuševec - Zapruđe), 307 (Zapruđe - Strmec Bukevski) i 308 (Zapruđe - Sasi) zbog čega će prometova djelomično izmijenjenim trasama.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.5.2019. 17:47:10

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account