Bandić smijenio pročelnicu kulture Anu Lederer

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.1.2019. 23:00:33
Bandić smijenio pročelnicu kulture Anu Lederer

Foto: Youtube

Gradonačelnik Milan Bandić smijenio je Anu Lederer s mjesta pročelnice Gradskog ureda za kulturu zbog, kako je rečeno, poništenja natječaja kojim je 1. lipnja 2018. imenovana na tu dužnost. 


-Dobila sam rješenje kojim se poništava natječaj od 1. lipnja (2018.) zbog nepravilnosti provođenja. To znači da od 7. siječnja više nisam pročelnica-, rekla je Lederer.


Na pitanje koji će biti njezini daljnji potezi, odgovorila je kako će to tek vidjeti, a na pitanje zna li tko je njezin nasljednik na mjestu pročelnika, Lederer je ocijenila kako će v.d.-om vjerojatno biti imenovan Tedi Lušetić, dosadašnji specijalni savjetnik gradonačelnika.


Lušetić je to odbio potvrditi, ali je na web stranicama grada objavljeno da će Tedi Lušetić, privremeno, od 8. siječnja 2019. obavljati poslove pročelnika do imenovanja pročelnika/pročelnice na temelju javnog natječaja, a najduže 6 mjeseci.


Odgovarajući na pitanja novinara na današnjoj tiskovonoj konferenciji u sjedištu svoje stranke, gradonačelnik Milan Bandić odbio je izravno odgovoriti na pitanje o smjeni Lederer, kazavši kako -svatko onaj tko se, bez obzira što je odabran na natječaju, počne baviti politikom a pročelnik je - taj posao više neće raditi.Vezane vijesti
Ažurirano: 13.6.2019. 12:09:49

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account