Blizu grada, blizu srca

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 12.7.2020. 22:08:57
Blizu grada, blizu srca

Foto: Plakat

Turistička zajednica grada Zagreba i Turistička zajednica Zagrebačke županije zajedno pokreću posebnu promotivnu kampanju posvećenu Zagrebu i njegovoj okolici pod sloganom „Blizu grada, blizu srca“ / „Around Zagreb“. „Boravak na otvorenom, u zelenilu i prirodi, briga za zdravlje, sigurnost, održivost i podudarnost ponude Zagreba i njegove okolice, glavne su odlike partnerske kampanje TZZŽ i TZGZ. 


"Sada partnerski nastupamo na ciljanim tržištima: Njemačke, Austrije, Slovenije, BIH, a, naravno, i u svim dijelovima Hrvatske. Skrećemo pažnju i na nove web stranice www.aroundzagreb.hr koje su posebno kreirane za našu kampanju, a koje daju kreativne prijedloge kako provesti, npr., tri dana u Zagrebu i okolici, stvarajući nove doživljaje i uspomene.“, izjavila je direktorica TZGZ, dr.sc. Martina Bienenfeld.


„ U pripremi kampanje „Blizu grada, blizu srca“ pratili smo trendove na tržištu putovanja, osluškujući sigurnosnu situaciju te sada pokrećemo zajednički projekt na  engleskom, njemačkom, slovenskom i naravno na hrvatskom jeziku.“ rekla je direktorica TZZŽ Ivana Alilović.


Kampanja TZGZ i TZZŽ „Blizu grada, blizu srca“ kreirana je s ciljem stvaranja jedinstvene platforme promocije bogate ponude Zagreba i njegove okolice. U tom smislu će se, kao destinacijska kampanja, obraćati emitivnim tržištima tijekom cijele godine, podsjećajući ljubitelje putovanja koliko je turistička ponuda Zagreba i zagrebačke okolice raznolika, kvalitetna i atraktivna.Vezane vijesti
Ažurirano: 23.3.2021. 14:29:29

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account