Dan neovisnosti RH čestitao je gradonačelnik Milan Bandić

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.10.2018. 21:51:02
Dan neovisnosti RH čestitao je gradonačelnik Milan Bandić

Foto: ilustracija


Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,


čestitam vam Dan neovisnosti,  dan kada se prisjećamo ratne 1991. i povijesne odluke Hrvatskog sabora o raskidu državnopravnih veza s ostalim republikama bivše države i dan koji nas podsjeća na vrijeme borbe za neovisnost, na  hrabrost i žrtvu naših branitelja, na solidarnost i zajedništvo koji su u temeljima svakoga uspjeha.


Za oživotvorenje dugosanjane slobodne i demokratske Hrvatske zahvalnost prije svega dugujemo našim braniteljima kojima se na najbolji način odužujemo  inzistiramo li  na poštivanju vrijednosti koje su nas spajale i pokretale u tim herojskim vremenima.


Moramo biti svjesni da vlastitu budućnost danas krojimo sami, a to od nas traži još više rada, odlučnosti i odgovornosti te solidarnosti s onima koji trebaju našu pomoć. 


U zajedništvu, znanjem i s odlučnošću, svoju domovinu učinimo još boljim mjestom za život i  prosperitetnom  zemljom u kojoj se ostaje i kojoj se vraća..


S tom mišlju i uz čestitke svima vama i svim hrvatskim građanima pozivam vas - drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani – da na pročelja svojih zgrada ponosno istaknete hrvatske trobojnice!


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.5.2020. 17:24:45

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account