Dj Akademija, 4 tenora i Hladno pivo na Trgu za doček 2019.

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.12.2018. 15:29:15
Dj Akademija, 4 tenora i Hladno pivo na Trgu za doček 2019.

Foto: Turistička zajednica Grada Zagreba/ D. Rostuhar

Zagreb je spreman za doček 2019. godine! Na svim adventskim lokacijama u gradu - na platou Gradec, Zrinjevcu, pozornici ispred HNK i na Europskom trgu - bit će održan prigodni novogodišnji program, dok će glavni doček biti na Trgu bana Jelačića.Zagrijavanje za doček Nove godine na Trgu bana Jelačića započet će u 21 i 30 sati uz DJ Akadedmiju koji okupljenima garantiraju pravu zabavu. Mi ćemo se potruditi da  31. bude dobra zabava i pozivamo sve da nam se tom prilikom i pridruže, rekao je osnivač DJ Akademije, Josip Čurković.


Nakon njih u 22:30 sati nastupat će 4 tenora - Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak uz pratnju revijskog orkestra. Velika nam je čast i zadovoljstvo da na ovaj način uđemo u Novu godinu s drugačijim pjesmama, arijama, skladbama, daškom drugačijeg Zagreba, najavio je Stipaničev.


Nakon Dj Akademije i 4 tenora, Staru godinu ispratit će vatromet i tradicionalna Novogodišnja čestitika gradonačelnika Milana Bandića. Valcerom i vatrometom će nas oni animirati i uvesti u Novu godinu. Nakon toga je koncert jednog od najzagrebačkijih bandova koji slavi ujedno i 30.-tu obljetnicu - Hladno pivo, dodao je posebni savjetnik gradonačelnika Tedi Lušetić.


Tako će uz raznoliki glazbeni sadržaj i mlada, ali i starija generacija u Novu godinu zakoračiti u izvrsnoj atmosferi.
Vezane vijesti
Ažurirano: 31.12.2019. 14:28:44

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account