Dolijao višestruki razbojnik

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.7.2018. 9:38:39
Dolijao višestruki razbojnik

Foto: PUZ

Policija je riješila slučaj višestrukog razbojstva na području Zagreba i uhapsila serijskog razbojnika.
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, Službe općeg kriminaliteta, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvadesetdvogodišnjakom zbog osnova sumnje u počinjenje više kaznenih djela razbojništava.


Utvrđeno je kako je osumnjičeni tijekom mjeseca svibnja, lipnja i srpnja 2018. godine na području Trešnjevke, Črnomerca i Centra počinio 13 kaznena djela od čega 12 kaznenih djela razbojništava u trgovinama i ljekarnama te jedan pokušaj razbojništva u ljekarni. 


Sumnja se da je kaznena djela razbojništva osumnjičeni počinio na način da je maskiran ulazio u objekte napada u kojima su se same nalazile djelatnice te uz prijetnju nožem i prijetnju pištoljem od njih otuđivao novac. Nakon toga se s mjesta počinjenja kaznenog djela udaljavao pješice, biciklom te osobnim automobilom.


Ukupna pričinjena materijalna šteta navedenim kaznenim djelima iznosi oko 72.750 kuna, a novac pribavljen počinjenjem ovih kaznenih djela osumnjičeni je koristio za svakodnevne potrebe.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Županijskom državnom odvjetniku u Zagrebu dostavljeno je posebno izvješće. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.7.2020. 10:12:21

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account