Dolijao višestruki razbojnik

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.7.2018. 9:38:39
Dolijao višestruki razbojnik

Foto: PUZ

Policija je riješila slučaj višestrukog razbojstva na području Zagreba i uhapsila serijskog razbojnika.
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, Službe općeg kriminaliteta, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvadesetdvogodišnjakom zbog osnova sumnje u počinjenje više kaznenih djela razbojništava.


Utvrđeno je kako je osumnjičeni tijekom mjeseca svibnja, lipnja i srpnja 2018. godine na području Trešnjevke, Črnomerca i Centra počinio 13 kaznena djela od čega 12 kaznenih djela razbojništava u trgovinama i ljekarnama te jedan pokušaj razbojništva u ljekarni. 


Sumnja se da je kaznena djela razbojništva osumnjičeni počinio na način da je maskiran ulazio u objekte napada u kojima su se same nalazile djelatnice te uz prijetnju nožem i prijetnju pištoljem od njih otuđivao novac. Nakon toga se s mjesta počinjenja kaznenog djela udaljavao pješice, biciklom te osobnim automobilom.


Ukupna pričinjena materijalna šteta navedenim kaznenim djelima iznosi oko 72.750 kuna, a novac pribavljen počinjenjem ovih kaznenih djela osumnjičeni je koristio za svakodnevne potrebe.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Županijskom državnom odvjetniku u Zagrebu dostavljeno je posebno izvješće. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 3.3.2021. 12:34:38

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account