Dvije osobe mrtve u prometnoj nesreći večeras u Ilici

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.8.2018. 23:24:05
Dvije osobe mrtve u prometnoj nesreći večeras u Ilici

Foto: HRT, Ružica Ištuk

Dvije osobe su poginule, a više ih je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se večeras dogodila u zagrebačkoj Ilici. 


HRT-ova Ruža Ištuk s mjesta nesreće javila je kako je do nje došlo navodno zbog prevelike brzine. Promet je na tom dijelu ceste zatvoren, a očevid bi mogao potrajati i nekoliko sati.


U nesreći kod broja 424 sudjelovala su četiri vozila od kojih se jedno zapalilo, pa su intervenirali i vatrogasci, doznaje se u policiji. Na tom dijelu Ilice promet je od 21.10 sati zatvoren u oba smjera te se odvija zaobilazno.


"Večeras oko 21:10 sati na Ilici oko kućnog broja 424 dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri vozila. Prema informacijama s terena dvije osobe su poginule, tri osobe su ozlijeđene od kojih su dvije osobe prevezene u bolnicu, a jednoj osobi je medicinska pomoć pružena na licu mjesta. Na terenu su PU zagrebačka, Zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, dva vatrogasna vozila s osam vatrogasaca iz VP Jankomir i Dobrovoljna vatrogasna društva Črnomerec i Prečko i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Policijski očevid je u tijeku", priopćeno je iz policije.


Navodno je vozilo Mercedes prošlo cestom brzinom većom od 150 kilometara na sat, naglo zakočilo tako da se stražnji kraj okrenuo i udario vozilo iz suprotnog smjera.


"Zbog teške prometne nesreće u Ilici kod Ulice Oranica u prekidu su sve autobusne linije terminala Črnomerec. Obustavljen je cjelokupan promet u oba smjera na dijelu od Sokolske ulice do Ulice Oranica", izvijestio je ZET.
Vezane vijesti
Ažurirano: 26.1.2021. 13:24:41

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account