Dvije osobe mrtve u prometnoj nesreći večeras u Ilici

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.8.2018. 23:24:05
Dvije osobe mrtve u prometnoj nesreći večeras u Ilici

Foto: HRT, Ružica Ištuk

Dvije osobe su poginule, a više ih je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se večeras dogodila u zagrebačkoj Ilici. 


HRT-ova Ruža Ištuk s mjesta nesreće javila je kako je do nje došlo navodno zbog prevelike brzine. Promet je na tom dijelu ceste zatvoren, a očevid bi mogao potrajati i nekoliko sati.


U nesreći kod broja 424 sudjelovala su četiri vozila od kojih se jedno zapalilo, pa su intervenirali i vatrogasci, doznaje se u policiji. Na tom dijelu Ilice promet je od 21.10 sati zatvoren u oba smjera te se odvija zaobilazno.


"Večeras oko 21:10 sati na Ilici oko kućnog broja 424 dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri vozila. Prema informacijama s terena dvije osobe su poginule, tri osobe su ozlijeđene od kojih su dvije osobe prevezene u bolnicu, a jednoj osobi je medicinska pomoć pružena na licu mjesta. Na terenu su PU zagrebačka, Zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, dva vatrogasna vozila s osam vatrogasaca iz VP Jankomir i Dobrovoljna vatrogasna društva Črnomerec i Prečko i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Policijski očevid je u tijeku", priopćeno je iz policije.


Navodno je vozilo Mercedes prošlo cestom brzinom većom od 150 kilometara na sat, naglo zakočilo tako da se stražnji kraj okrenuo i udario vozilo iz suprotnog smjera.


"Zbog teške prometne nesreće u Ilici kod Ulice Oranica u prekidu su sve autobusne linije terminala Črnomerec. Obustavljen je cjelokupan promet u oba smjera na dijelu od Sokolske ulice do Ulice Oranica", izvijestio je ZET.
Vezane vijesti
Ažurirano: 18.4.2020. 13:19:57

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account