Grad poziva branitelje na onkološki pregled

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.9.2018. 16:46:31
Grad poziva branitelje na onkološki pregled

Foto: ilustracija

Gradski Ured za branitelje poziva na onkološki pregled hrvatske branitelje s područja Zagreba i članove obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja  iz Domovinskog rata.


               

Gradski ured za branitelje obavještava sve zainteresirane hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata s prebivalištem u gradu Zagrebu, kako zbog iznimno velikog interesa i kvalitete pregleda, nastavljamo sa zaprimanjem zahtjeva za specijalistički pregled pluća i bronha, koji provodimo u suradnji s Poliklinikom za bolesti dišnog sustava. 


Zahtjevi za navedeni specijalistički pregled zaprimaju se u Gradskom uredu za branitelje na lokaciji Vodnikova 14, svakim radnim danom od 08,00 do 15,00 sati, do popunjenosti kapaciteta. 


  Za sve informacije zainteresirani hrvatski branitelji i članovi obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata mogu se obratiti u Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14, osobno ili na slijedeće brojeve telefona: 01/6166 282 ili 01/6100 389.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.10.2018. 8:53:03

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account