Grad u prometnim radovima i rekonstrukcijama sve do konca kolovoza

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.7.2018. 8:51:14
Grad u prometnim radovima i rekonstrukcijama sve do konca kolovoza

Foto: HRT

I ovo ljetu u Zagrebu sve vrvi od raznih radova, zahvata i rekonstrukcija. Započeti radovi završiti će uglavnom do kraja kolovoza, a za većinu su uspostavljeni obilazni pravci. Građane se moli za strpljenje i razumijevanje.Na raskrižju avenije Marina Držića - ulica kneza Branimira od četvrtka pa sve do 25. kolovoza, zbog sanacije tramvajskog kolosijeka, bit će onemogućeno prometovanje jednim dijelom tog raskrižja. Za to vrijeme uspostavljen je jednosmjeran promet Kružićevom ulicom na dijelu od Trga kralja Petra Krešimira IV. do Ulice kneza Branimira.


Sanacija tramvajskog kolosijeka vrši se i na Ilici i to na dijelu od Medulićeve do Kačićeve do 30. srpnja. Promet će se odvijati u smjeru zapada po prometnom traku namijenjenom isključivo za vozila javnog gradskog prijevoza putnika. Iz Grada napominju kako iz Ilice prema Kačićevoj neće biti moguće kretanje vozila, a obilazni pravac je sljedeći: Ilica -Krajiška - Klaićeva - Ulica Republike Austrije - Ilica.


U središtu grada rekonstruira se i Preradovićeva ulica. U dužini od 600 metara od Haulikove do Hebrangove ulice te od Hebrangove do Masarykove, radovi se izvode u dvije faze, a završetak je najavljen do konca kolovoza.


Privremena regulacija prometa odvijat će se i na Remetinečkoj cesti, do Remetinečkog rotora. Na dijelu od ulice Ive Robića do ulice XIII Savski gaj, do ovoga ponedjeljka Remetinečka cesta bit će zatvorena za promet, a alternativni pravac će biti Remetinečka cesta - ulica Ive Robića - Vice Vukova - Remetinečki Gaj - Remetinečka cesta i obratno. Autobusne linije koje prometuju spomenutom cestom za to vrijeme će voziti djelomično izmjenjenim trasama, a za više informacija pogledajte na ZET-ovoj stranici.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.3.2019. 10:40:17

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account