Gradska vlast imenovala nove članove uprave ZG Holdinga

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.8.2021. 11:52:12
Gradska vlast imenovala nove članove uprave ZG Holdinga

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Gradonačelnik Tomislav Tomašević na današnjoj je konferenciji za novinare objavio  imena novih članova uprave ZG Holdinga.



Tomašević je  na konferenciji za novinare rekao da je u postupku za odabir novih članova uprave ZG Holdinga skupština društva koju čine on i dvoje njegovih zamjenika Luka Korlaet i Danijela Dolenec  nakon 73 prijave i odabira kandidata za uži izbor, intervjuirali 15 prijavljenih, te su potom imenovali trojicu, kako je rekao, kandidata s iskustvom. 


“To su Ivan Novaković s dugogodišnjim iskustvom u Ini i na području IT-ja, Boris Sesar koji ima puno iskustva u telekomunikacijama i digitalnim transformacijama, te Matija Subašić Maras koja  je radio u Croatia osiguranju i farmaceutskoj industriji", rekao je Tomašević


Uz prethodno imenovanu dvojicu članova uprave odmah nakon izbora, sada je uprava Holdinga popunjena novim kadrovima, zaključio je Tomašević dodajući kako radom počinju u rujnu.


Gradonačelnik je također izvijestio o imenovanju v.d. pročelnika Ureda za upravljanje u hitnim situacijama do konačne transformacije uprave, a taj će posao obavljati Mladen Jurin koji je bio dosadašnji Kalinićev savjetnik u tom uredu. Jurin je poznat kao dugogodišnji vatrogasni dužnosnik. 


Zanimljivo je da je Jurin bio odani Bandićev suradnik, no to nije zasmetalo odluci nove gradske vlasti, jer, kako je Tomašević nedavno izjavio, u budućnosti gledat će se stručnost osoba koje se biraju na određena mjesta, a ne podobnost ili nešto drugo.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.4.2024. 13:08:34

Create Account