Intenzivni ljetni radovi na zagrebačkim prometnicama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.7.2018. 17:46:51
Intenzivni ljetni radovi na zagrebačkim prometnicama

Foto: HRT

I ovog ljeta brojni su radovi na prometnicama grada Zagreba pa je na mnogim mjestima poremećen promet. Izdvajamo koji su najvažniji radovi, kakva je prometna situacija za ovaj vikenda i upozoravamo na nove prometne regulacije.Jučer je počela rekonstrukcija vodoopskrbnog cjevovoda na Zvonimirovoj na dijelu od Rusanove do Hajnclove te će taj dio biti zatvoren za sav promet do kraja radova u četvrtak.


Jučer je počela i sanacija tramvajskog kolosijeka na Ilici od Medulićeve do Frankopanske. Promet se odvija u smjeru zapada po prometnom traku namijenjenom isključivo za vozila javnog gradskog prijevoza. Tijekom radova kretanje vozila neće biti moguće iz Medulićeve prema Ilici.


U Branimirovoj, na dijelu od Ulice Svetice do Mandlove ulice, do srijede će biti zatvoren za sav promet južni kolnik, a promet će se odvijati dvosmjerno sjevernim kolnikom. Tijekom radova neće se moći prometovati raskrižjima Ulica kneza Branimira/Divka Budaka, Ulica kneza Branimira/Maksimirsko naselje II. i Ulica kneza Branimira/Ravnice V.


Zbog izmjene tramvajskih tračnica na raskrižju Držićeve i Branimirove i dalje tim raskrižjem ne voze tramvaji. Ovok vikenda se tramvajska linija 7  ukida, a linije 2, 5 i 6 prometuju djelomično izmijenjenim trasama baš kao i noćna linija broj 31. Umjesto tramvaja voze autobusi na izvanrednoj liniji.


U Preradovićevoj je zatvoren za sav promet dio od Hebrangove do Haulikove lice te od Tesline do Hebrangove. 

Na kraju dodajmo i da će zbog redovnog mjesečnog servisa, zagrebačka uspinjača biti zatvorena u ponedjeljak od 6 do 14 sati.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.3.2019. 10:40:17

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account