Jelena Pavičić Vukičević kandidatkinja je za gradonačelnicu Zagreba

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.3.2021. 18:46:14
Jelena Pavičić Vukičević kandidatkinja je za gradonačelnicu Zagreba

Foto: Sesvete danas, arhiva

Jelena Pavičić Vukičević prihvatila je u četvrtak kandidaturu stranke Bandić Milan 365- Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Zagreba na predstojećim lokalnim izborima.




Obnašateljica dužnosti gradonačelnice Zagreba izjavila je danas da prihvaća kandidaturu za gradonačelnicu ZAgreba. Od srca moram zahvaliti velikom broju članova koji su istaknuli moju kandidaturu i ponukali me da prihvatim kandidaturu i izađem na izbore kao kandidatkinja za gradonačelnicu", izjavila je novinarima nakon sastanka vodstva stranke Jelena Paviić Vukičević.


Podsjetimo, na sjednici Predsjedništva 365 Stranke rada i solidarnosti održanoj 11. ožujka ove godine odlučeno je  da će nakon smrti Milana Bandića, do izborne skupštine kojoj još nije određen datum stranku vditi donedavna Bandićeva zamjenica Jelena Pavičić Vukičević.



Jelena Pavičić Vukičević Bandićeva je suradnica od početaka njegove karijere, a sama ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju gradom, jer je bila i zamjenica i pročelnica.


Kada je Bandić 2000. prvi put izabran za gradonačelnika bila je tajnica zagrebačke gradske organizacije SDP-a i zastupnica u Gradskoj skupštini. Tri godine kasnije, 2003, postaje saborska zastupnica, 2008. pročelnica Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, a od 2009. do 2013. po prvi put i zamjenica gradonačelnika. Drugi put Bandićevom zamjenicom postaje 2017. na neposrednim lokalnim izborima.


Video: Promo

Vezane vijesti
Ažurirano: 4.6.2021. 11:24:44

Create Account