Kino pod zvijezdama u na Zrinjevcu

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 31.8.2020. 16:23:34
Kino pod zvijezdama u na Zrinjevcu

Foto: Josipović

Food Film Festival  by Coca-Cola održat će se od 4. do 13.9.2020.u najljepšem zagrebačkom parku Zrinjevacu. Pripremaju se besplatne projekcije izabranih filmova među kojima i  nekoliko Oscarovskih pobjednika.Prikazat će se Tarantinov "Bilo jednom u Hollywoodu" s Leonardom di Capriom i Brad Pittom,Joker s Joaquinom Phoenixom, dobitnik Oscara za najbolji film Parazit, Judy s dobitnicom Oscara za tu ulogu Renee Zellweger, Kišni dan u New Yorku Woodya Allena, Bombshell s Nicole Kidman, Charlize Theron i Margot Robbie, Prevarantice s Wall Streeta s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, Ford VS Ferrari s Christian Baleom i Matt Damonom te Knives out s  glumačkom postavom koju predvode Daniel Craig i Jamie Lee Curtis.


U filmovima će svi posjetitelji moći uživati na travnjaku uz prihvatljiv epidemiološki razmak i poštivanje svih mjera a za hranu će se pobrinuti će se neki od ponajboljih domaćih ugostitelja sa svojim street food specijalitetima.


Kako su hrana, film i piće neodvojiva kombinacija na Zrinjevcu će se svaki dan tijekom deset dana od 12h naći ponuda El toro restaurant i bara, Lari i Penatija, Byblos libanonskog restorana, American bara Dollar iz Varaždina, Halpersa, Mareda, Panija, Stari Zagreb, B125, Cellar i veganski restoran Oaza a piće će nuditi  kućice Tipsy i Mangosta, a za dozu slatkoga Amelie slastice i Fritula house.Vezane vijesti
Ažurirano: 28.12.2020. 14:44:41

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account