Lisinski 10. put pleše pod maskama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.2.2019. 18:43:03
Lisinski 10. put pleše pod maskama

Foto: HRT

Lisinski će ove godine po deseti put zaplesati pod maskama. 23. ovoga mjeseca rasplesanu publiku zabavljat će grupa Psihomodopop, Disco magic band, brazilske plesačice, mađioničari, a za djecu će biti postavljeni i tobogani.Fašnik će i ove godine sakriti sve stolice iz velike koncertne dvorane kako bi maskirana publika mogla nesmetano plesati, a zabave neće manjkati ni u ostalim prostorijama ove kulturne institucije koja se, u jednoj večeri, pretvara u najveći maskenbal u gradu. Ravnatelj Lisinskog Dražen Siriščević najavio je da će - u predvorju nastupati poznata grupa iz Splita, Disco magic band - dakle, tu će biti disco program. Pored toga, brazilske plesačice će šetati dvoranom i imati svoj program. Zatim, Mrak teatar, iluzionisti, Cirkorama, bit će ljudi na štulama, bit će nešto za pojesti i popiti.


Tradicionalni karnevalski ples u Lisinskom svoj deseti rođendan proslavit će uz grupu Psihomodopop, koja će na pozornici velike koncertne dvorane ujedno proslaviti svoj 35. rođendan. U karnevalskom duhu, nastup pod maskama najavio je frontman grupe Davor Gobac, koji nije želi otkriti puno detalja. - Mi bumo uglavnom svirali naš klasični repertoar, presjek kroz karijeru zadnjih 35 godina i bili bumo oblečeni u kostime za koje nesmem reći kakvi su. Bit će to iznenađenje!


Iako Zagreb nema veliku tradiciju karnevala, Lisinski to iz godine u godinu pobija, a za najbolje maske ove godine tu su i vrijedne nagrade.Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account