Maša pronašla drogu skrivenu u autu. Pogledajte ju u akciji (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.2.2019. 13:43:05
Maša pronašla drogu skrivenu u autu. Pogledajte ju u akciji (video)

Foto: PUZ

Zagrebačka policijska uprava objavila je priopćenje o zaplijeni droge koju je pronašla Maša, policijski pas posebno treniran za pronalaženje droge, a što je dovelo do uhićenja krijumčara.Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s policijskim službenicima Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom i 38-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.


U subotu, 16. veljače 2019. godine oko 2.20 sati, kroz redovan rad policije na suzbijanju opojnih droga, u Lučkom u Puškarićevoj ulici, zaustavljen je osobni automobil marke Mazda 626 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnjak, a 38-godišnjak je bio suvozač.


S obzirom na sumnju policije, da je u vozilu sakrivena droga, Maša, službeni policijski pas, obavila je unutarnji i vanjski pregled vozila, te je pozitivno odreagirala na prisutnost droge kod zadnjih vrata osobnog automobila.


Tijekom dana, temeljem naloga, pregledano je osobno vozilo kojim prilikom je pronađeno ukupno 4358 grama marihuane pakirane u 16 paketa, a koji su bili sakriveni u oplati lijevih i desnih vrata osobnog automobila.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 45-godišnjak i 38-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava. Video: PUZ

Vezane vijesti
Ažurirano: 17.6.2020. 14:41:57

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account