Međunarodni dan obitelji u Muzeju Mimara obilježila su djeca i odrasli

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.5.2018. 22:08:32
Međunarodni dan obitelji u Muzeju Mimara obilježila su djeca i odrasli

Foto: HRT

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana obitelji u Muzeju Mimara održano je savjetovanje koje je za temu imalo "Iskustva i primjeri dobre prakse u području obiteljskih politika. Sudionici savjetovanja razgledali su i izložbu koju su nakon radionice pripremila djeca iz Velike Gorice.


Sudionicima skupa obratile su se državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Marija Pletikosa te zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević.


Međunarodni Dan obitelji slavi se i obilježava od 1994. godine kao jedno od temelja na kojem se temelji svako društvo.Mislim da se ne na samo ovaj dan u godini nego svaki dan moramo sjetiti svih obitelji u potrebi ali i mladih obitelji rekla je zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević . "Grad Zagreb brine se za obitelji koje žive u našem gradu kroz čitav niz programa i aktivnosti koji se iz godine u godinu povečavaju."Djeca su Dan obitelji u muzeju Mimara obilježili radionicom na kojoj su na svoj način pokazali kakva je interakcija njih i roditelja. Spremno su nam govorili o topme kako se u njihovim obiteljima razgovara, što je njima najbitnije kada su mama i tata u pitanju, koji su izazovi o kojima oni traže savjete.

Pozirajući za milenijsku fotografiju koju je po 216 puta ispred Muzeja Mimara snimio Šime Strikoman, veliki i mali čuli smo , žele samo jedno - biti obitelj.


Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account