Na središnjem trgu akcija Kupujmo hrvatsko

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.9.2019. 13:27:14
Na središnjem trgu akcija Kupujmo hrvatsko

Foto: Grad Zagreb

Ovog utorka i srijede Hrvatska gospodarska komora  na glavnom zagrebačkom trgu provodi 22. izdanje tradicionalne manifestacije Kupujmo hrvatsko.Posjetitelji će ovom prilikom moći pogledati izložene hrvatske proizvode, opipati ih, kušati i kupiti, a moći će i poslušati brojne promotivne i edukativne prezentacije.


Akciju „Kupujmo hrvatsko“ s ciljem promocije nositelja znakova „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko" kojom Hrvatska gospodarska komora više od dva desetljeća potiče domaću proizvodnju i promovira domaće proizvode čime nastoji osvijestiti građane o važnosti kupovine takvih proizvoda, na glavnom zagrebačkom trgu otvorila je zamjenica gradonačelnika Olivera Majić.


 "Hvala svima koji kvalitetom svojih proizvoda Hrvatsku čine vidljivijom, konkurentnijom i uspješnijom na svjetskom tržištu", kazala je te dodala kako Grad Zagreb različitim mjerama potiče domaću konkuretnost i domaće poduzetnike i poduzetnice.


Otvorenju je nazočio i predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet.


Na otvorenju akcije Kupujmo hrvatsko u Zagrebu, predsjednik HGK Luka Burilović istaknuo je kako je domaća kvaliteta već prepoznata globalno te da su hrvatski proizvodi prepoznatljiv brend. "Želimo i da hrvatski proizvodi na stranim tržištima budu prepoznatljivi kao što su to hrvatski sport i prirodne ljepote", istaknuo je Burilović.


Hrvatska gospodarska komora je, kao i ranijih godina, svojim članovima omogućila besplatno sudjelovanje na ovoj manifestaciji, a svakom je izlagaču osigurala izlagačko mjesto te druge oblike promocije.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.9.2020. 12:34:33

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account