Na Velesajmu otvoren Zagreb Auto Show

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.4.2018. 22:44:58
Na Velesajmu otvoren Zagreb Auto Show

Foto: HRT

U Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma službeno je otvoren 15. Zagreb Auto Show. Na svećanosti otvaranja goste i izlagače pozdravili su potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Josip Zaher, direktorica velesajma Dina Tomišić te gradonačelnik Milan Bandić.


15. Međunarodni salon automobila , gospodarskih vozila, motocikla i prateće industrije do nedjelje će biti mjesto na kojem će se predstaviti 463 izlagača iz 34 zemlje u 14 paviljona. Pored toga posjetitelje očekju 133 premijere . Po prvi puta osmišljena su i 3 poligona s adrenalinskim događanjima , enduro natjecanja te poligon automodelara. Gradonačelnik Milan Bandić : Vjerujem da će Zagrebčani i gosti našega grada uživati do nedjelje i pronaći nešto za sebe.


A dsa bi se i na Auto showu pokazalo da se itekako razmišlja o sve večoj važnosti hibridnih i elektro automobila Milan Bandić u Kongresnu dvoranu zagrebačkog veloesajma stigao je s direktoricom veledasjma Dinom Tomišić.

Kada se popuni svih 14 poviljona na kojima se može vidjeti sve što se danas u auto industriji cijeni razloga za zadovoljstvo mora biti. Pored ovog službenog dijela , ove godine osmišljen je bogat i zanimljiv popratni program kojeg svakako treba pogledati. 

Kada u nedjelju Auto show bude zatvarao svoja vrata , bolji poznavatelji prodaje uvjerili su me da će svi izloženi automobili imati novoga vlasnika.


Vezane vijesti
Ažurirano: 24.4.2019. 22:12:16

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account