Najavljen još jedan Zagreb auto show

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.4.2018. 15:58:30
Najavljen još jedan Zagreb auto show

Foto: Zagreb.hr

Najavljen je Zagreb auto show koji će se održati u prostorijama Zagrebačkog velesajma od desetog do petnaestog ovog mjeseca. Ovogodišnje petnaesto izdanje salona automobila donosi nam mnoge novosti istaknula je direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić.Na automobilskoj karti svijeta sljedeći tjedan ponovno će se naći naš grad. Najposjećeniji gradski sajam Zagreb auto show ove godine nosi nam nekoliko novosti, a što očekuje njegove posjetitelje najavila je direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić. Nikada dosada nismo imali tri poligona, autoshow je zaista dinamična interaktivna  platforma na kojoj i uživo prezentiramo sadržaj koji izlažemo, a izlagači će izlagati i u vanjskim prostorima velesajma, naglasila je Tomšić.

Više od četiristo izlagača svojim sadržajem ispunit će izložbene prostore u 14 paviljona. Koliko je sajam važan za hrvatsku automobilsku industriju istaknuo je Ivo Ivančević iz Hrvatske gospodarske komore. Količina noviteta, količina premijera, količina koncertnih vozila je rekordna, a svi mi imamo što pokazati hrvatskoj publici, dodao je.

Ove godine očekuje se oko 150 tisuća posjetitelja, najavila je Tomšić. Sajam će se od 10. do 15. ovog mjeseca radnim danima moći posjetiti do 21h dok će vikendom za posjetitelje biti otvoren do 22h.


Vezane vijesti
Ažurirano: 24.4.2019. 22:12:16

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account