Nevrijeme ponovno poharalo Zagreb

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.6.2018. 22:21:06
Nevrijeme ponovno poharalo Zagreb

Foto: HRT

Nakon obilne kiše koja je pala u Zagrebu pod vodom su se našli dijelovi bolnice Jordanovac i Rebro pa su zaustavljene i neke operacije. Poplavio je i dio Ekonomskog fakulteta, a građani javljaju kako je na Kvatriću i u Maksimiru padao led.


Nevrijeme i obilna kiša i tuča koja je pogodila Zagreb uzrokovala je smetnje u odvodnji oborinskih voda na lokaciji Rebro i Jordanovac KBC-a Zagreb i stoga su poplavljene najniže etaže garaže Rebro, spojni hodnik, Glavna zgrada i zelena zgrada, kuhinja i podrumski prostor na objektu Jordanovac.


Manja količina vode prodrla je i u prizemlje operacijskog trakta. Operacijski program je prekinut, a svi pacijenti su prebačeni na I i II etažu operacijskog blok, rekao je ravnatelj prof. dr. sc. Ante Ćorušić.


Obaviješten je i Gradski ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba koji je poslao interventne vatrogasne postrojbe koje ispumpavaju vodu iz kritičnih mjesta. 


Problema je bilo u prometu na području Dubrave zbog šahtova koji nisu mogli primiti tolike količine vode u kratkom vremenskom periodu. U trgovačkom centru Supernova u Dubravi pukla je cijev pa se dio garaže našao pod vodom.


Vezane vijesti
Ažurirano: 4.2.2020. 13:34:23

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account