Obilježena 1. godina rada Savjetovališta Luka Ritz

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.10.2018. 21:41:02
Obilježena 1. godina rada Savjetovališta Luka Ritz

Foto: Centar Luka Ritz

Prvu godišnjicu svoga rada na prigodan način obilježilo je danas Savjetovalište Luka Ritz, javlja HTV.Centar za pružanje usluga u zajednici Savjetovalište Luka Ritz svečano je obilježio prvu obljetnicu svoga rada. Centar je u funkciji ustanove socijalne skrbi koju je osnovao Grad Zagreb kako bi se ukazalo na važnost sustavnog rada na prevenciji i rješavanju problema kod djece i mladih.


Danas smo dio sustava što je jako važno jer svojim korisnicima time možemo osigurati stabilnost pruženih usluga. Naša se ustanova bavi pružanjem stručne pomoći, savjetovanjem i pružanjem psihosocijalne pomoći, u svrhu prevencije nasilja, ali i svih drugih oblika rizičnih ponašanja. Mi kao društvo moramo nešto poduzeti, a ovo je jedan jako dobar korak, istaknula je predsjednica Centra, Ivana Jolić.


U nepunih godinu dana Centar je pružio 1800 usluga za više od 400 korisnika. Pokazatelj je to potrebe ovakvih centara i velikih potreba usluga građana. Podršku su danas iskazali predsjednik Skupštine, Andrija Mikulić kao i zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević koji su pohvalili rad Centra te istaknuli prvu njegovu značajku u radu - prevenciju protiv bilo kakve vrste nasilja.


Autor: HTV


Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account